В последните седмици Кейт Мидълтън е най-коментираната личност в света. Доскоро

...
В последните седмици Кейт Мидълтън е най-коментираната личност в света. Доскоро
Коментари Харесай

Кейт е решена да говори - но кога

В последните седмици Кейт Мидълтън е най-коментираната персона в света. Доскоро даже без да е направила нищо - единствено с отсъствието си. Преди седмица обаче провокира още по-бурни мнения по собствен адрес поради фотографията, която разгласява в формалния профил в обществените мрежи по случай 8 март.
 Кейт Мидълтън, една фотография и доста пагубни последици
Кейт Мидълтън, една фотография и доста пагубни последици

Защо принцесата трябваше да постъпи друго

След признанието, че си е поиграла с програмите за редактиране на фотоси, принцесата на Уелс се трансформира в искрено спорна персона, каквато в никакъв случай до момента не е била. Интернет пространството не стопира да изобилства от тайни теории за повода за по този начин мистериозното й изгубване и за това в какво здравословно положение е в действителност. А дворецът все по този начин продължава да мълчи.

Според доближени до Кейт Мидълтън, представени от The Sunday Times, тя и брачният партньор й  имат желание да приказват за проблемите си от последните месеци и принцесата ще даде повече подробности за коремната интервенция, както и за процеса на възобновяване. Но това ще се случи, когато те самите решат, а не под натиска на медиите и обществеността.
 Снимка 657667

Най-вероятно откакто Кейт се завърне към формалните си задължения след Великден, тя ще даде своята версия за това за какво изчезна така от общественото пространство и остави всички да допускат какво тъкмо се случва с нея.

Източникът разяснява още, че принцесата на Уелс не желае да притегля в допълнение внимание върху себе си и едва ли ще прави гръмки изказвания и обръщения. Но пък тя постоянно е била открита с тези, които й симпатизират, по тази причина най-вероятно подробностите за миналите месеци ще показа в непринудени диалози, тъкмо както постоянно обича да прави, когато става дума за фамилията и персоналния й живот.
 Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на фотографията от Деня на майката
Защо Кейт не носи брачната си халка

Още въпроси, свързани с принцесата

Безспорно последните коментари и рецензии по неин адрес са съумели да разстроят Кейт Мидълтън, която не е очаквала подобна реакция след една фамилна фотография. Въпреки това се чака за рождения ден на принц Луис на 23 април да имаме нов негов портрет, както традицията повелява. Само към момента не е ясно дали ще бъде снимана от майка му или от професионален фотограф. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР